Seal revisie

De Rotary Industry Group in Brielle is niet alleen specialist in het leveren van hoogwaardige mechanical seals, maar ook in het reviseren van seals in eigen werkplaats.

Wij reviseren niet alleen de eigen merken mechanical seals die wij leveren, maar ook alle andere merken. Door de jaren heen hebben wij een enorme ervaring opgebouwd op dit specialistische vakgebied. Onze relaties waarderen de snelle responstijd en flexibele dienstverlening. Het vakmanschap ziet u terug in de accurate begin- en eindcontrole op maatvoering, vlakheid en dichtheid. Wij geven advies in het verbeteren van de seals, maar ook aan de pomp, installatie- en sealinstallaties. Revisiewerk voeren wij uit volgens de sealrevisie-procedure zodat u altijd weet wat het gaat kosten.

Bij elke reparatie stellen wij een inspectierapport op, voorzien van gedetailleerde foto’s. Een goede rapportage kan een richtlijn zijn om doelmatig onderhoud te plegen. In onze speciaal ontwikkelde database kunnen wij trends signaleren en u op basis daarvan gericht adviseren met als doel de seal performance te verbeteren. Het falen van de mechanical seal wordt daardoor meer inzichtelijk gemaakt en de kosten kunnen hierdoor worden beheerst.

We gebruiken een zelf-ontwikkeld web-based tracking en reporting system om trends in seal failure te registreren. U kunt hierop via een code inloggen en de status van reparaties terugzien. Het geeft u een compleet overzicht van alle sealrapportages, frequenties van falen, de historie en oorzaken. Naast de top 10 van bad actors geven we trends aan en maken plannen ter verbetering, welke we vervolgens monitoren. Deze service is beschikbaar voor onze vaste klanten. Het geeft u een duidelijk beeld van onderhoud en kosten aan de mechanical seals.

Anderen bekeken ook

Mechanical seals

Reparatie en revisie, van reactief naar proactief