Reverse engineering & obsolete parts

Reserveonderdelen zijn zeker voor relatief nieuwe machines meestal ruimschoots verkrijgbaar, maar naarmate de tijd vordert neemt de beschikbaarheid af en de vraag en de urgentie toe.
Wanneer deze voor het (productie)proces kritische componenten niet meer als OEM (Original Equipment Manufacturer) te koop zijn, hebben wij een werkende oplossing voor u.

Rotary Industry Group heeft reverse engineeringcapaciteit om bedrijven te ondersteunen die op zoek zijn naar het herstellen van ontwerpinformatie voor verouderde reserveonderdelen. Wij zijn in staat om een ​CAD-model te genereren samen met fabricagetekeningen, zodat het onderdeel – identiek aan het origineel – veelal bij ons in-house door eigen engineers van Rotary Equipment Service kan worden vervaardigd. Alles in één hand staat garant voor een korte doorlooptijd, gegarandeerde kwaliteit en het is bovendien uiterst kostenefficiënt.

Voor gietstukken of bijzonder complexe onderdelen behoort 3D-scanning ook tot de mogelijkheden.