Projecten en turnarounds

Bij een turnaround (TA) komen alle disciplines samen en juist daar kunnen wij ons vakmanschap op het gebied van rotating equipment ten volle etaleren. Het succes valt of staat met een goede onderlinge samenwerking en afstemming met alle stakeholders, waaronder vanzelfsprekend de opdrachtgever én de verschillende (onder)aannemers.
Als Rotary Industry Group hebben we ontelbare projecten uitgevoerd en een turnaround is bij ons een welhaast militair geleide operatie. De verantwoordelijke projectmanager kijkt naar voorbereiding, planning, logistiek, uitvoering en nazorg en zo leiden we dergelijke tijdsdrukgevoelige projecten in goede banen.

Een turnaround heeft veelal als doel om in een zo kort mogelijke tijd waarin de fabriek gepland wordt stilgelegd alles na te lopen en te herstellen/optimaliseren. Het is een soort van algehele health check & repair waarna de fabriek weer aan alle standaarden voldoet en in lijn met de geldende wet- en regelgeving veilig kan draaien. Daar waar het gaat om draaien – om rotating equipment – zijn wij uw betrouwbare service-, repair- én sparepartpartner.

Naast de rotating techneuten in de uitvoering, kunnen wij in het voorbereidingstraject ook de werkvoorbereiders leveren om de werkpakketten samen te stellen en te controleren. Hierbij verzorgen wij de  planning en inzetschema’s. 

Wij kunnen binnen onze vakdiscipline projectleiders, TA-managers en veiligheidskundigen inzetten om het project gezamenlijk tot een succes te maken. Want een turnaround is nooit een soloactie, maar per definitie een groepsprestatie.

Door ons al in het voortraject bij het project te betrekken, worden onduidelijkheden en onverwachte wachttijden tijdens de uitvoering voorkomen. Kritieke componenten hebben wij veelal op voorraad en anders zijn deze door vroegtijdig te schakelen ruim op tijd te bestellen. Doordat wij 24/7 de beschikking hebben over een fully equipped machine- en montagewerkplaats kunnen wij alle onderdelen daar repareren en/of reviseren én – indien nodig omdat deze niet meer te koop zijn – exact volgens de originele specificaties nieuw vervaardigen. Zo bent u ervan verzekerd dat alle benodigde componenten beschikbaar zijn en hoeft u dus niet te investeren in dure spareparts die u wellicht nooit nodig heeft.
Wij zorgen dat u kunt draaien!

Geïnteresseerd in de slagkracht van ons flexibele TA-Team? Neem nu contact op …

Anderen bekeken ook

Eerstelijns support, altijd stand-by

Reparatie en revisie, van reactief naar proactief

Asset Efficiency Optimalisatie

Reverse Engineering & Obsolete Parts