Augmented Reality voor de industrie

Wat is Augmented Reality?

AR is een live, direct of indirect, beeld van de werkelijkheid waaraan elementen worden toegevoegd door een computer. Deze toegevoegde elementen bevatten meestal sensor data of extra informatie over de omgeving. Met behulp van advanced augmented reality technology (bv. object herkenning) kan er voor gezorgd worden dat de toegevoegde informatie op een intuïtieve manier kan worden weergegeven en er ook interactief mee kan worden omgegaan door de gebruiker.

UBIK®

Het software systeem UBIK® werkt als een spil tussen alle systemen. Door eenvoudig te koppelen aan de belangrijkste gegevens bronnen, zoals SAP, Comos, etc., vertaalt UBIK deze gegevens naar de werkelijkheid. Dit doet de software door de werkelijkheid op het scherm te laten zien met daarop geprojecteerde belangrijke informatie over het equipment, mogelijkheden om te navigeren, werkinstructies, technische informatie, veiligheids- en kwaliteitsprocedures. Koppelingen met informatie vanuit DCS zijn beschikbaar. Middels dit systeem zijn inspectierapportages, checklisten, PM scope verwerking, onderhoudsrapporages zeer gemakkelijk te verwerken en te beheren.

Altijd beschikking over de juiste gegevens

Onze software van UBIK® draait op gestandaardiseerde mobiele apparaten zoals een tablet of een smartphone. Deze apparaten leveren directe intuïtieve informatie over de huidige locatie, het equipment en te navigeren route. UBIK® zorgt ervoor dat u altijd de juiste informatie op de juiste locatie op het juiste moment krijgt.

Next level maintenance

Met UBIK® helpen wij u om slimmer, efficiënter en veiliger te werken. De software is een tool om taakgerichte oplossingen te bieden voor technicians, operators, planning, onderhoud en reliability. Wij vertellen u graag wat UBIK® voor u kan betekenen. Bel naar ons nummer of mail vrijblijvend naar concepts@rotarytradingcompany.nl

  • Borgen van informatie voor generatie van medewerkers.
  • Borgen van kennisoverdracht.
  • Professioneel documentbeheer op basis van autorisatie.
  • Informatie beschikbaar op het moment, op de juiste plaats, daar waar nodig.

Samen naar de volgende maintenance stap, innoveer met RTC-UBIK®.

Nieuwsbrief

 

Prediction

Seal System